Succes răsunător la competiția de robotică de la Satu Mare

by Stefania Crisan

În perioada 16-17 martie 2024, Alu Menziken în colaborare cu Smart RobotX Satu Mare, Universitatea Tehnică Cluj Napoca Extensia Satu-Mare și Tehnosam au găzduit cel mai fascinant concurs de robotică între liceele din Satu Mare.

 Evenimentul, intitulat „Misiunile pentru Viitor”, a fost salutat cu entiziasm  de perticipanți atât prin atmosfera relaxa cât și prin contextul propice pentru explorarea noilor tehnologii.

Competiția, denumită UTCN ROBOTX CHALLENGE, s-a încheiat duminică, după cele două probe de concurs: proba autonomă și proba driver mode. Alu Menziken a avut onoarea de a premia tinerii câștigători, elevi din clasele a XI-a și a XII-a, care au demonstrat abilități remarcabile în domeniul roboticii.

Acest eveniment a subliniat importanța educației în domeniul tehnologic și a evidențiat potențialul uriaș al tinerilor de a aduce inovații și creativitate în abordarea provocărilor tehnologice viitoare. Astfel, câștigătorii concursului au demonstrat că sunt pregătiți să fie pionieri în domeniul roboticii, dând dovadă de idei inovatoare și entuziasm pentru progresul tehnologic.

You may also like

Leave a Comment