Doi elevi jandarmi se află în stagiu de practică la Jandarmeria Satu Mare

by Stefania Crisan

Doi elevi jandarmi de la Școala Militară din Fălticeni efectuează timp de două luni un stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, anunță instituția prin intermediul unui buletin informativ. În acest timp sarcina celor doi tineri va fi aceea de a corela partea de teorie asimilată pe băncile școlii cu partea practică.

Potrivit documentului citat, viitorii subofițeri sunt elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și au fost repartizaţi în cadrul structurilor de pază şi protecție instituţională pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs. Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diferite misiuni în cadrul unității de jandarmi.

Timp de două luni, sub îndrumarea unor jandarmi cu experienţă profesională vor pune în aplicare cunoștințele teoretice asimilate și vor dobândi noi cunoștințe despre misiunea care-i așteaptă.

”Noi le dorim succes și suntem siguri că această experiență le va fi de folos în viitoarea carieră!” este mesajul transmis tinerilor de către instituția gazdă.

You may also like

Leave a Comment