Caravana ”Fii meseriaș!” lansează oferta educațională a școlilor profesionale din județ

by Stefania Crisan

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a dat startul Caravanei „Fii meseriaș!” prin intermediul căreia absolvenții claselor a VIII-a și părinții acestora pot să afle care este oferta educațională la nivel județean în învățământul profesional de stat și dual.

Caravana „Fii meseriaș!” a debutat la data de 18.03.2024. După cum se arată într-o informare a ISJ Satu Mare, primele activități din cadrul Caravanei se organizează în „Săptămâna meseriilor” în perioada 18-22.03.2024, zilnic între orele 16.00-19.00, în Sala de sport a Liceului Tehnologic „Unio-Traian Vuia”. Sunt organizate ateliere de lucru specifice meseriilor oferite în formare de către unitățile de învățământ din filiera tehnologică.

Caravana ”Fii meseriaș!” este organizată  de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare împreună cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, unitățile de învățământ cu filieră tehnologică ce au în școlarizare învățământ profesional de stat și învățământ dual alături de operatorii economici și organizații non-profit.

La finalul fiecărei zile activitatea se va încheia cu o tombolă „meseriașă” sponsorizată de către partenerii evenimentului.

You may also like

Leave a Comment