Accident la Botiz cu victimă încarcerată

by Stefania Crisan

Detasamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit luni, 24 iunie 2024 la un accident rutier produs între trei autoturisme în localitatea Botiz, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Somes Satu Mare.

Din primele informații o persoană a rămas încarcerată.

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, cu 14 cadre militare, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare.

În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

S-a procedat cu celeritate la extragerea unei victime rămasă încarcerată, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 45 ani. Victima se află în stare gravă, dar conștientă și a fost predată echipajelor medicale prezente.

Pentru transportul medicalizat al victimelor la Unitatea de Primiri Urgențe intervine și Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple. (ATPVM)

La fața locului au fost prezente și echipajele Poliției Satu Mare

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN19, între localitățile Botiz și Ciuperceni, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, de 53 de ani, din localitatea Șimleul Silvaniei, care ulterior ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Sighetu Marmației.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului de 53 de ani, și a patru pasageri aflați în autoturismul condus de către acesta, respectiv un bărbat de 57 de ani și 3 femei, cu vârste de 16 ani, 56 de ani și 57 de ani, toți din municipiul Satu Mare.

De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a conducătorului de 46 de ani, din Sighetu Marmației cât și a 2 pasageri aflați în autoturism, respectiv o femeie de 39 de ani și un băiat de 11 ani, ambii din Sighetu Marmației.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor 3 conducători auto rezultatul a fost negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, noteaza Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment