Ședința Comisiei de Dialog Social Satu Mare: Discuții privind Tarifele Energiei Electrice

by Stefania Crisan

Miercuri, 8 mai 2024, sub îndrumarea prefectului Ioan Tibil, a avut loc şedinţa Comisiei de Dialog Social Satu Mare. În conformitate cu agenda stabilită, s-au examinat propunerile filialei Satu Mare a Blocului Național Sindical (BNS) referitoare la Proiectul de Ordin privind modificarea şi completarea Metodologiei de stabilire a tarifelor pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), prezentate de către preşedintele Mircea Miclăuș.

Cererea reprezentanţilor sindicali a fost aceea de a transmite aceste propuneri către conducerea ANRE și de a organiza o întâlnire la Guvern. Doleanțele BNS sunt acelea de a expune decidenților dezavantajele și riscurile pe care aprobarea Ordinului de modificare și completare a Metodologiei de stabilire a tarifelor pentru serviciile de distribuție a energiei electrice le va implica pentru angajații operatorilor de distribuție, precum și pentru siguranța Sistemului Energetic Național.

Tot miercuri, 8 mai 2024, propunerile au fost aduse la cunoștința Guvernului României în cadrul raportului prezentat de către Instituția Prefectului Județului Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment