O femeie de 20 de ani a ajuns la spital în urma unui accident de mașină în Craidorolț

by Stefania Crisan

Duminică după amiaza, 10 martie 2024, în jurul orei 15.00, cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit la un accident rutier ce a avut loc pe raza localității Craidorolț. Pentru acest eveniment rutier au fost mobilizate 12 cadre militare ale Detaşamentului de Pompieri Carei care au acționat  cu două autospeciale, dintre care una dotată cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD B2.

 Pentru misiune a fost alocat și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la nivelul județului, se arată într-o informare a ISU Someș Satu Mare.

 La fața locului, forțele profesioniste au constatat faptul că un autoturism în care se afla o  persoană a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe plafon.

Conducătorul autoturismului, o persoană de sex feminin cu vârsta aproximativă de 20 ani, a rămas încarcerată,  fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru  extragere.

Victima a fost predată conștientă și cooperantă echipajelor medicale prezente la fața locului fiind transportată ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii militari au asigurat în continuare, măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

You may also like

Leave a Comment