Liceul Tehnologic Tarna Mare reprezentat la etapa națională a Olimpiadei de Religie

by Stefania Crisan

Două eleve de la Liceul Tehnologic Tarna Mare, Olteanu Teodora și Virlici Bianca, din clasa a VI-a participă în aceste zile la etapa națională a Olimpiadei de Religie ortodoxă ce are loc la Focșani.

”Le felicităm și dorim ca Bunul Dumnezeu să le dăruiască înțelepciune și pricepere pentru a obține rezultatele cele mai bune care să facă cinste Bisericii, comunei și județului pe care-l reprezintă” este mesajul părintelui paroh al Bisericii Ortodoxe din Tarna Mare, Ioan Daniel Păcurar cât și al comunității.

Dascălii școlii au numai cuvinte de apreciere față de cele două eleve care, printre altele sunt pasionate și de literatură.

Mai mulți elevi din județul Satu Mare participă în această perioadă la etapa națională a Olimpiadei de Religie, cultul ortodox, romano-catolic și greco-catolic.

Etapa națională a Olimpiadei de religie- Cultul ortodox pentru clasele V-VIII se desfășoară la Focșani în perioada 8-12 mai 2024, iar pentru clasele IX-XII are loc la Piatra Neamț în perioada 7-11 mai 2024.

Tot în această perioadă are loc etapa Națională a Olimpiadei de religie pentru Cultele Romano Catolic-limba română și Greco-Catolic și se desfășoară în perioada 8-12 mai la Ciofliceni, Ilfov.

Județul Satu Mare va fi reprezentat la olimpiadele amintite de elevi de la următoarele unități de învățământ: clasa a V-a – Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare; clasa a VI-a Liceul Tehnologic Tarna Mare; clasa a VII-a Liceul Teologic Nicolae Steinhardt Satu Mare; clasa a VIII-a – Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu”; clasa a IX-a- Colegiul Național ”Ioan Slavici” Satu Mare; clasa a X-a – Colegiul Național ”Doamna Stanca” Satu Mare; clasa a XI-a – Liceul Teoretic Carei; clasa a XII-a – Colegiul Național ”Ioan Slavici” Satu Mare.

Succes tuturor participanților!

You may also like

Leave a Comment