Îmbunătățirea funcțiilor mentale cu Capsulele Memorie Plus de la Hypericum! 

by Stefania Crisan

Într-o lume din ce în ce mai alertă și solicitantă, menținerea sănătății mentale și a clarității cognitive devine esențială. Capsulele Memorie Plus sunt formulate pentru optimizarea performanțelor mentale, protejarea celulelor nervoase și îmbunătățirea circulației sangvine cerebrale. Acest produs este ideal pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească memoria, să beneficieze de o mai bună oxigenare a creierului și o claritate superioară în gândire.

Ingrediente active și beneficiile lor:

  • Lecitină pulbere din Soia (min. 30% Fosfatidilcolină) – 200 mg: Lecitina este un amestec de grăsimi esențiale, necesare pentru sănătatea celulară. Fosfatidilcolina, principalul component al lecitinei, este vitală pentru sinteza acetilcolinei, un neurotransmițător cheie în procesele de memorare, învățare și control muscular. Lecitina ajută la optimizarea funcțiilor neuronale, protejarea celulelor hepatice și reglarea fracțiilor lipidice din organism, contribuind astfel la menținerea sănătății cardiovasculare și cerebrale.
  • Extract atomizat din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) – 40 mg: Ceaiul verde este renumit pentru proprietățile sale antioxidante puternice, datorită polifenolilor precum EGCG. Aceste substanțe neutralizează radicalii liberi, protejând celulele de stresul oxidativ. De asemenea, ceaiul verde are efecte energizante și diuretice, contribuind la reglarea metabolismului lipidic și glucidic, stimulând arderea grăsimilor și susținând sănătatea cardiovasculară și mentală.
  • Extract din frunze de Ginkgo biloba (min. 24% ginkgo flavonoide și min. 6% lactone terpenice) – 40 mg: Ginkgo biloba este cunoscută pentru capacitatea sa de a îmbunătăți circulația sangvină, în special la nivel cerebral. Prin dilatarea vaselor de sânge și reducerea vâscozității sângelui, extractul de Ginkgo biloba crește oxigenarea creierului, îmbunătățind memoria, capacitatea de concentrare și starea de spirit. Proprietățile sale antioxidante și antiinflamatoare protejează celulele nervoase și susțin sănătatea cardiovasculară.
  • Acetat de Magneziu – 20 mg: Magneziul este esențial pentru funcționarea optimă a sistemului nervos și pentru metabolismul energetic. Acetatul de Magneziu, o formă biodisponibilă a acestui mineral, contribuie la combaterea oboselii, ameliorarea stării de spirit și optimizarea proceselor energetice la nivel celular. Magneziul susține, de asemenea, sănătatea osoasă, reglarea contracțiilor musculare și normalizarea ritmului cardiac.

Mod de utilizare:

  • Adulți: 3-4 capsule pe zi, câte 1-2 capsule după mesele principale, cu un pahar mare de apă. Cura recomandată este de 3 săptămâni, urmată de 2 săptămâni pauză.
  • Copii (peste 6 ani): 1-2 capsule pe zi, câte 1 capsulă după mesele principale, cu un pahar mare de apă.

Recomandări pentru un stil de viață sănătos:

Adoptarea unui stil de viață echilibrat, cu o alimentație sănătoasă, efort fizic moderat și hidratare corespunzătoare.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Ceaiul de Ginkgo biloba și/sau cu Droji-mag B Complex de la Hypericum.

You may also like

Leave a Comment