Grill Kaufland de pe strada Careiului sancționat de Protecția Consumatorilor cu 10.000 de lei

by Stefania Crisan

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Satu Mare a oprit temporar activitatea Grill Kaufland Romania SCS Satu Mare de pe strada Careiului din municipiul Satu Mare  și a aplicat o amendă contravențională în cuantum de 10.000 de lei ca urmare a deficiențelor grave constatate, se arată într-un comunicat al CJPC Satu Mare.

Comisarii CJPC Satu Mare au identificat o serie de produse care nu respectă condițiile de păstrare la care se adaugă  nerespectarea regimului de temperatură pentru masa caldă- echipamentul de păstrare a preparatelor culinare, folosirea unei friteuze neigienizate, cu grăsimi arse și întărite cât și prezența muștelor în incinta spațiului în  care se desfășoară activitatea.

Controlul CJPC Satu Mare a avut loc ca urmare a unei sesizări din partea unui consumator. Oprirea temporară a prestării serviciului a fost dată până la remedierea deficiențelor constatate.

Societatea a remediat problemele identificate de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor astfel că a putut să își reia în scurt timp activitatea, spațiul fiind igienizat, dezinfectat și pregătit conform normelor în vigoare ce vizează serviciile de alimentație publică.

You may also like

Leave a Comment