Expoziția de artă plastică Art Bunavestire din Negrești Oaș a ajuns la cea de-a 38-a ediție

by Stefania Crisan

În ziua praznicului Bunei Vestiri, 25 martie 2024, la Muzeul Țării Oașului din Negrești Oaș va avea loc cea de-a 38-a ediție a expoziției de artă plastică Art Bunavestire la care sunt invitați să participe toți cei care se regăsesc în această formă de expresie artistică. Evenimentul se numără printre cele mai longevive manifestări cultural artistice din județul Satu Mare și atrage an de an atenția iubitorilor de artă prin caracterul său unic. Vernisajul va începe de la ora 16.00, se arată într-o informare pe pagina de facebook a Primăriei Negrești Oaș.

Ediția din acest an aduce pe simezele spațiului muzeal negreștean recent reabilitat, lucrări ale artiștilor: 𝘚𝘶𝘴𝘢𝘯𝘢 𝘈𝘳𝘥𝘦𝘭𝘦𝘢𝘯, 𝘈𝘥𝘳𝘪𝘢𝘯 𝘝𝘢𝘴𝘪𝘭𝘦 𝘊𝘩𝘪𝘳𝘢, 𝘓𝘢𝘶𝘳𝘢 𝘎𝘩𝘪𝘯𝘦𝘢, 𝘋𝘰𝘳𝘦𝘭 𝘗𝘦𝘵𝘳𝘦𝘩𝘶𝘴̦, 𝘊𝘰𝘳𝘯𝘦𝘭𝘪𝘶 𝘗𝘰𝘱, 𝘐𝘰𝘢𝘯 𝘗𝘰𝘱-𝘗𝘳𝘪𝘭𝘰𝘨, 𝘐𝘰𝘢𝘯 𝘗𝘰𝘱-𝘝𝘦𝘳𝘦𝘵𝘢 𝘴̦𝘪 𝘪𝘯𝘷𝘪𝘵𝘢𝘵̦𝘪𝘪: 𝘐𝘭𝘪𝘦 𝘉𝘰𝘴𝘵𝘢𝘯, 𝘎𝘩𝘦𝘰𝘳𝘨𝘩𝘦 𝘋𝘪𝘤𝘢𝘯, 𝘎𝘢𝘣𝘳𝘪𝘦𝘭𝘢 𝘋𝘳𝘪𝘯𝘤𝘦𝘢𝘯𝘶, 𝘚𝘢𝘣𝘪𝘯 𝘋𝘳𝘪𝘯𝘤𝘦𝘢𝘯𝘶, 𝘚𝘢𝘣𝘪𝘯𝘢 𝘋𝘳𝘪𝘯𝘤𝘦𝘢𝘯𝘶, 𝘔𝘢𝘹𝘪𝘮 𝘋𝘶𝘮𝘪𝘵𝘳𝘢𝘴̦, 𝘗𝘦𝘵𝘳𝘶 𝘓𝘶𝘤𝘢𝘤𝘪, 𝘈𝘭𝘦𝘹𝘢𝘯𝘥𝘳𝘶 𝘚𝘪𝘮𝘪𝘯𝘪𝘤, 𝘈𝘭𝘦𝘹𝘢𝘯𝘥𝘳𝘪𝘯𝘢 𝘚𝘪𝘮𝘪𝘯𝘪𝘤.

Publicul avea ocazia și de această data să cunoască diversele forme de expresie artistică contemporană, care reflectă dinamica și inovația în artă.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Oașului și Primăria Negrești-Oaș în parteneriat cu Asociația Artistică Art Bunavestire, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Casa Orășenească de Cultură și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș.

You may also like

Leave a Comment