Concursul ”Mama, primăvara mea” își premiază câștigătorii

by Stefania Crisan

Casa de Cultură a Sindicatelor  Satu Mare găzduiește joi, 7 martie 2024, de la ora 14.00,  premierea celor mai reușite lucrări din cadrul Concursului județean de creatii plastice „Mama, primăvara mea”. Evenimentul va avea loc în sala Octavian Bud, anunță Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

Activitatea se află la cea de-a patra ediție fiind  coordonată de inspector pentru învățământul primar, Eva Ioana Fărăgău, din cadrul Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

Acest concurs, organizat la nivel județean, se adresează tuturor copiilor din învățământul primar sătmărean, iar pentru ediția din acest an, elevii  s-au înscris cu peste 150 de lucrări

Având ca temă proiecția imaginii celei mai dragi ființe, Mama, din totalul lucrărilor au fost selectate, pentru a fi premiate, un număr de 18 (câte 3 premii I, II, III, respectiv câte 3 mențiuni I, II si III) la  nivelul fiecărei  clase.

Expoziția este catalogată drept o ”adevărată explozie de gânduri și culori” și se află holul Casei de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Timp de câteva zile, publicul doritor poată să se bucure de acest dar minunat al expresiei artistice a copiilor.

Foto – Vasile Conioși- Meșteșanu

You may also like

Leave a Comment