Locotenent colonel Sergiu Marius Buzduga este noul inspector șef al ISU Someș Satu Mare

by Stefania Crisan

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare are un nou inspector șef, în persoana locotenentului colonel Sergiu Marius Buzduga. Miercuri, 15 mai 2024, în cadrul unei ședințe festive s-a dat citire  Ordinului Inspectorului General de numire pe funcție, în urma promovării examenului pentru ocuparea postului de inspector șef. Examenul a fost organizat la Bucureşti, în luna aprilie 2024 de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Sergiu Marius Buzduga s-a născut la data de 15 mai 1984 și  este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2007.  De-a lungul timpului și-a completat studiile cu numeroase cursuri de perfecționare, dintre care amintim: Programul de formare profesională continuă ” Coordonarea și conducerea integrată a acțiunilor operative”, Verificator de proiecte- securitate la incendiu, domeniile de atestare Cc și Ci și cel de Auditor în domeniul calității- Management performant și unitar la nivelul M.A.I pentru serviciile de urgenţă.

În cei peste douăzeci de ani de carieră  militară în arma pompierilor, lt.col. Sergiu Marius Buzduga și-a îndeplinit atribuțiile cu implicare și  devotament, în toate misiunile specifice care i-au revenit.

Iar pentru ca astăzi se află la ceas aniversar, întregul colectiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare îi transmite un călduros „La Mulți Ani” plin de gânduri bune, sănătate, putere de muncă și multe realizări în continuare!

You may also like

Leave a Comment