Cu  Madrigal de Săptămâna Patimilor la Satu Mare

by Stefania Crisan

Corul Național de Cameră Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, prezintă pe 24 aprilie 2024, ora 19.00 Spectacolul Extraordinar „Săptămâna Patimilor” la Satu Mare. Concertul va avea loc la  Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare, Piața 25 octombrie. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a corului.

”Madrigal invită publicul sătmărean să întâmpine cea mai importantă sărbătoare a creștinătății printr-un eveniment special conceput pentru a reliefa simbolismul Săptămânii Mari prin muzică, artă dramatică și scenografie. Alături de formațiunea corală se vor afla și actorii Marius Turdeanu  și Theo Marton precum și copiii din corurile Cantus Mundi din județ” se arată în anunțul spectacolului

Repertoriul include lucrări de muzică sacră românească și universală, respectiv fragmente din celebrul „Florilegiu bizantin” – impresionanta colecție de muzică pascală structurată de Marin Constantin, fondatorul Corului Madrigal, sau fragmente din grandioasa „Credo” („Missa în do minor”), de Wolfgang Amadeus Mozart.

Biletele pentru concert sunt puse în vânzare pe bilete.ro

You may also like

Leave a Comment