Campanie de colectare deșeuri voluminoase și textile în Negrești Oaș

by Stefania Crisan

Din dorința de  a avea un oraș cât mai curat, Primăria Negrești Oaș în parteneriat cu un operator de salubritate va demara sâmbătă, 20 aprilie 2024 o campanie gratuită de colectare a deșeurilor voluminoase și textile. Un demers binevenit care ar putea constitui un bun exemplu de urmat și pentru alte orașe din județul Satu Mare.

De altfel și la nivelul Negreștiului este prima campanie din 2024 cu acest tip de deșeuri. Campania se va desfășura sâmbătă în intervalul orar 10.00-17.00 pe platforma amenajată pe strada Unirii în centrul orașului

Primăria Negrești Oaș ține cont și de situația persoanelor nedeplasabile cum sunt vâstnicii persoanele bolnave sau cu dizabilități  pe care le roagă să îi contacteze la numerele de telefon 0728.877.963 (operator salubritate) sau 0740.135.047 (reprezentant Primăria Negrești Oaș) pentru a putea face programarea în vederea ridicării deșeurilor din categoria sus amintită din fața porții. Aceleași numere de telefon sunt disponibile pentru toți cei interesați de campanie și doresc informații suplimentare.

În cele două categorii de deșeuri ale campaniei intră următoarele: Deșeuri voluminoase – mobilier, saltele, covoare, mochete, materiale lemnoase: Deșeuri textile și pantofi: haine vechi, tricotaje, țesături, tapițerii, lână, bumbac, sfoară

”Salvăm natura cu gesturi mici! Vă invităm să vă faceți ordine în case și în dulapuri, să colectați selectiv și să aduceți deșeurile pe platforma amenajată pe strada Unirii vis a vis de fosta cofetărie în centrul orașului” este mesajul și totodată invitația organizatorilor campaniei .

You may also like

Leave a Comment