Biblioteca vie îi așteaptă azi pe sătmăreni să aleagă o ”carte”

by Stefania Crisan

Biblioteca Județeană Satu Mare lansează o invitație sătmărenilor de a face cunoștința cu fascinanta ”Bibliotecă vie!” acolo unde poveștile vorbesc cu și despre oameni. Evenimentul are loc azi, 22 mai 2024, la Biblioteca Județeană de la ora 18.00 fiind gzduit de  EduSpark Hub RO şi Asociația PRO CERC Turț.

Ce este „Biblioteca vie”? Așa după cum aflăm de la organizatori este ”un loc în care cărțile prind viață și povestesc din experiențele lor, într-un mod unic și interactiv. Este un spațiu magic unde fiecare „carte vie” este o persoană reală gata să-și împărtășească experiențele de viață cu tine. Fie că este vorba de călătorii exotice sau povești de succes, vei fi inspirat și impresionat de întâlnirile cu acești „autori vii”. Alege o „carte” și pornește într-o călătorie fascinantă de descoperire”

Prin participarea la o activitate de acest tip aveți oportunitatea de a cunoaște oameni noi și povești din diverse domenii ale vieții. O astfel de întâlnire constituie de bună seamă un mijloc de a experimenta diversitatea și totodată, frumusețea unică a fiecărui individ.

Biblioteca vie promitie să ofere un mediu prietenos și primitor pentru a socializa și a lega noi prietenii.


Evenimentul este gratuit. Sunteți așteptați cu drag!

You may also like

Leave a Comment