AMD Satu Mare și Centrul Sf. Tatiana lansează două campanii dedicate sărbătorilor pascale

by Stefania Crisan

Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului din Satu Mare – Centrul Sfânta Tatiana a lansat recent două campanii ”Îmbracă un copil în haine noi de Paști!” și ”Să împărtășim bucuria mesei de Paști!” prin care încearcă să vină în sprijinul beneficiarilor pe care îi are în grijă.

În cadrul Campaniei ”Îmbracă un copil în haine noi de Paști!” prin aportul sătmărenilor inimoși peste 150 de copii vor putea întâmpina sărbătorile pascale cu zâmbetul pe buze. Campania vizează asigurarea pentru fiecare copil de haine și încălțăminte noi. Persoanele care doresc să se implice în campanie sunt îndrumate să contacteze organizatorii pentru a primi dimensiunile și vârsta copilului. Darurile vor fi aduse la Centrul de zi ”Sfânta Tatiana” de pe Aleea Trotușului nr.1/A, de luni până vineri, între orele 10-18, până la data de 19 aprilie 2024. 

Cea de-a doua campanie vizează o colectă de alimente neperisabile pentru realizarea a 180 de pachete de Paști. Alimentele vor fi preluate la Centrul de zi Sfânta Tatiana în intervalul orar menționat, până la data de 26 aprilie 2024.

Se pot face și donații în bani în contul CEC Bank:IBAN:RO46CECESM0130RON0363930, Cod fiscal:27220342, titular cont – Asociația ”Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” Satu Mare

Pentru detalii despre  cele două campanii puteți apela la numărul de telefon – 0740799622.

You may also like

Leave a Comment