Accident cu multiple victime la Mădăras

by Stefania Crisan

Un accident de circulație s-a produs în această dimineață, 18 iunie 2024 în localitatea Mădăras între o autoutilitară și un autobus. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului autoutilitarei și a  altor patru  pasageri din autobuz care au prezentat contuzii. La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare, au fost dislocate de urgență, la locul evenimentului, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, terapia intensivă mobilă de la nivelul județului și două ambulanțe din cadrul SAJ Satu Mare.

Ajunse la fața locului, echipajele au constatat ca în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, un autobuz cu 20 de călători și o autoutilitară aparținând unei firme de curierat rapid cu două persoane încarcerate.

S-a procedat cu celeritate la extragerea victimelor încarcerate, dintre care, o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 40 ani, în stare de inconștiență. Dupa zeci de minute de manevre de resuscitare echipajele medicale au reușit să îi restabilească pulsul.Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

În urma evaluării medicale au mai fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, șoferul autoutilitarei aflat în stare gravă și alți patru pasageri ai autobuzului, care prezentau contuzii ușoare.

You may also like

Leave a Comment