Se anunță o seară incendiară la Zilele Orașului cu muzică, voie bună și focuri de artificii!

by Stefania Crisan

Ziua a doua a manifestărilor dedicate orașului Satu Mare continuă în ritmul bune dispoziții cu activități multiple și extrem de antrenante. Programul serii este unul variat și aduce aproape de inima sătmărenilor artiști mult îndrăgiți.

Debutul serii se anunță unul plin de culoare. Iată că nu a mai rămas decât foarte puțin până la momentul  de a admira frumusețea artificiilor de zi. Întrucât vremea n-a fost tocmai cea mai prielnică în prima zi  pentru o astfel de acțiune, iată că organizatorii au reprogramat evenimentul pentru azi, 25 mai, începând cu ora 20.00.

Tot în această seară la scena mare din Piața 25 Octombrie încep concertele  cu Alina Eremia, The Motans, Smiley și SUNCITY Brass! Cu alte cuvinte se anunță o seară incendiară, cu muzică cât cuprinde.

Tot în această seară la scena de folclor în veți putea auzi de la ora 19.40 pe membrii Ansamblului Ceatăra din Carei cu Ana Holdiș Pop, Vlad Jurchiș și Bianca Timiș, apoi de la ora 20.30 până la 22.00 pe artiștii – Nicolae și Nicușor Mureșan, Soții Giungi Florentina și Petre, Petrică Mureșan și Ovidiu Homorodean.

Desigur, dansul, muzica și voia bună merg de minune cu un pahar de vin sau bere sau cu nelipsitele bunătățile culinare pe care sunteți invitați să le savurați la standurile de pe bulevardul Transilvania.

You may also like

Leave a Comment