Restricții de circulație pe un bulevard din Satu Mare   

by Stefania Crisan

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare anunță restricții de circulație în municipiul Satu Mare de Zilele Orașului care vor intra în vigoare din seara zilei de joi, 23 mai 2024 și vor fi valabile până în dimineața zilei de luni, 27 mai 2024

”Având în vedere că la acest final de săptămână municipiul Satu Mare, se află în sărbătoare, urmând ca în perioada 24-26 mai a.c., să se desfășoare cea de-a XVI ediție a Zilelor Orașului Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare informează cetățenii cu privire la faptul că, începând din seara zilei de 23 mai a.c. și până în dimineața zilei de 27 mai a.c., vor fi impuse restricții de circulație pentru participanții la traficul rutier” se arată într-un buletin de informații a IPJ Satu Mare

Astfel, în perioada 23 mai a.c., ora 20:00 – 27 mai a.c. ora 05:00, traficul rutier va fi restricționat în mun Satu Mare, pe întreg tronsonul de drum a bld. Transilvania, participanții la traficul rutier putând utiliza în acest sens celelalte rute.

IPJ Satu Mare recomandă tuturor participanților la traficul rutier să respecte indicațiile polițistilor rutieri și să acorde o atenție sporită restricțiilor de circulație rutieră din această perioadă.

 După cum a informat Primăria Municipiului Satu Mare, în perioada derulării Zilelor Orașului, bulevardul Transilvania este destinat zonei de alimentație publică a evenimentului, respectiv amplasării chioșcurilor și tarabelor cu mâncare.

You may also like

Leave a Comment