Prefectul Ioan Tibil: Îmi doresc o colaborare fermă între toate instituțiile cu responsabilități în organizarea alegerilor

by Stefania Crisan

Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 32 Satu Mare, este organizat în clădirea Palatului Administrativ, Consiliul Județean Satu Mare. Prefectul Ioan Tibil împreună cu directorul Cancelariei, Radu Iancu au verificat în dimineața zilei de luni, 15 aprilie 2024 modul de organizare din punct de vedere logistic și a conexiunilor de date a biroului.

De asemenea, prin desemnarea prin tragerea la sorți de luni, 15 aprilie 2024, de la ora 11,00 în ședință publică la Tribunalul Satu Mare a judecătorului Nemeș Remus în calitate de președinte și a judecătorului Capitan Corneliu Lucian în calitate de locțiitor, la Cancelaria Prefectului a avut loc o ședință de lucru cu participarea prefectului Ioan Tibil, a subprefecților Altfatter Tamás și Romeo Pop, a directorului Cancelariei, Radu Iancu și a secretarului general Cosmin Dorle.

După cum se arată într-o informare a Instituției Prefectului Satu Mare, cu acest prilej, au fost discutate procedurile de lucru, atribuțiile instituțiilor și fluxul informational astfel încât activitatea birourilor electorale să poată permite, începând de marți,16 aprilie 2024, primirea și procesarea candidaturilor.

Ulterior întâlnirii de la Instituția Prefectului, sediul Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 32 Satu Mare (BEJ) a fost preluat de președintele BEJ , Remus Nemeș.

”Succesul viitoarelor alegeri din Satu Mare se bazează în mare măsură pe eforturile noastre colective de a ne asigura că mecanismele tehnice sunt bine organizate și sigure. Îmi doresc o colaborare fermă între toate instituțiile cu responsabilități în organizarea alegerilor, al cărei singur scop să fie un proces electoral transparent și eficient care să susțină valorile democratice și libera voință a alegătorilor sătmăreni“  a subliniat prefectul, Ioan Tibil.

 

 

 

 

 

+9

You may also like

Leave a Comment