Încendiu de proporții la o hală cu păsări din Sechereșa

by Stefania Crisan

Un incendiu de proporții a izbucnit azi, 25 martie 2024 la o hală pentru creșterea păsărilor situată între localitatea Sechereșa și Supur. La fața locului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare care depus eforturi considerabile pentru lichidarea încendiului.


Potrivit unui comunicat de presă al ISU Someș Satu Mare, la fața locului s-au deplasat 43 de cadre , după cum urmează: 6 ofițeri, 24 de subofițeri cu 1 ASAS (autospeciale de stingere cu apă și spumă) din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, 2 ASAS din cadrul Punctului de Lucru Tașnad, 2 ASAS din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, 10 pompieri voluntari din cadrul SVSU Supur și Beltiug cu 3 autospeciale de stingere, iar în sprijin au intervenit 3 subofițeri cu o autospecială de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolisum” Sălaj.

La ora 13:30 s-a activat grupa operativa -nivel 1, care s-a deplasat la locul intervenției cu 3 autospeciale de prima intervenție și comanda.

Odata ajunsi la fața locului pompierii au gasit incendiul manifestându-se generalizat în hală (pe o suprafață de aproximativ 2000mp), însă, din fericire, în interiorul halei nu se aflau animale.

Incendiul a fost lichidat la ora 15:46.Cauza probabila de producere a incendiului este un scurtcircuit electric.
Hala în cauză a ars în proporție de 80 %.

You may also like

Leave a Comment