Efective sporite ale Jandarmeriei Satu Mare pentru acest sfârșit de săptămână

by Stefania Crisan

Jandarmeria Satu Mare anunță suplimentarea efectivelor în toate locurile unde vor avea loc manifestări religioase sau cultural artistice în acest sfârșit de săptămână. Așa cum procedează de fiecare dată, jandarmii vor fi la datorie și în zilele care vor urma prin asigurarea măsurilor de ordine publică în zona lăcașurilor de cult din municipiu și județ, cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea Floriilor. Alături de jandarmi, vor veghea la buna desfășurare a evenimentelor și efectivele Poliției și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare.

De asemenea, jandarmii sătmăreni vor veghea la buna desfășurare a concertelor și competițiilor sportive rezervate acestui weekend respectiv, concertele din programul ”Primăvara sătmăreană” ce vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică în Piața Libertății și meciurile de fotbal programate în Liga a III a de fotbal între CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău  și SC Olimpia MCMXXI– CSM Victoria Carei

” Le recomandăm tuturor participanților să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.

Prin măsurile stabilite la nivelul unității, jandarmii sătmăreni sunt pregătiți să intervină în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor. 

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112” trasmite Compartimentul de presă al Jandarmeriei  Satu Mare

You may also like

Leave a Comment