Accident rutier cu victime la Ciuperceni. Un copil în vârstă de trei ani a decedat

by Stefania Crisan

Un accident rutier produs între trei autoturisme,  cu multiple victime printre care și un copil în vîrstă  de trei ani, a avut loc în această după amiază de vineri, 17 mai 2024, pe raza localității Ciuperceni, județul Satu Mare. În urma coliziunii dintre mașinile implicate în accident două persoane au ajuns la spital, iar copilul, aflat în stop cardio respirator, cu tot efortul medicilor, a  decedat.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri și polițiști. Detașamentul de pompieri  a acționat cu 10 cadre militare, o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de intervenție și un Smurd B2.

La locul evenimentului au fost direcționate și 3 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Agriș.

2 victime au fost transportate, conștiente, cu politraumatisme la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, polițiștii rutieri au constatat faptul că un conducător auto, de 49 de ani,  aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de o tânără, de 20 ani.

De asemennea, un bărbat, de 31 ani, în timp ce efectua manevra de evitare a impactului cu cele două autoturisme, a intrat în șanțul de pe marginea drumului național.

IPJ Satu Mare precizează că toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”

You may also like

Leave a Comment