Accident rutier cu 3 victime între localitățile Odoreu și Mărtinești

by Stefania Crisan

Un eveniment rutier s-a produs în dimineața zilei de 6 iunie 2024, pe DN 19F, între localitățile Odoreu și Mărtinești, județul Satu Mare. La fața locului au intervenit echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Satu Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 19F, având sensul de deplasare dinspre localitatea Mărtinești spre Odoreu, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Odoreu, care se deplasa pe sensul opus de circulație – se arată într-un comunicat al IPJ Satu Mare

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În urma testării cu aparatul din dotare, a bărbatului, de 37 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm ca aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de 21 de ani, cât și a două pasagere aflate în autoturism, în vârstă de 26 de ani, respectiv de 21 de ani, aceștia fiind transpotați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Asistența medicală de urgență a fost asigurtă de un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Potrivit IPJ Satu Mare cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

You may also like

Leave a Comment